رژیم مناسب نوجوانان

رژیم مناسب نوجوانان

“اختلال در غذا خوردن” اغلب به عنوان یک اصطلاح برای توصیف نحوه رفتار افرادی که در مورد غذا احساس ناراحتی می کنند در اطراف آن استفاده می شود. در حالی که اختلال غذا خوردن لزوما به اندازه کافی خاص نیست که شایسته تشخیص سلامت روان یک اختلال خوردن شناخته شده، مانند بی اشتهایی، پرخوری عصبی، یا اختلال پرخوری باشد؛ گاهی اوقات می تواند محرک های مشابهی داشته باشد. اینها شامل ورزش بیش از حد، خوردن بیش از حد سیری برای رهایی از مسائل عاطفی، یا احساس گناه مداوم برای خوردن غذایی که به عنوان سالم یا “خوب” تلقی نمی شود، می شود.

اختلالات رژیم غذایی نوجوانان

همه در برخی مواقع با بدن خود یا نسبت به غذا احساس ناراحتی می کنند. اما اگر این نگرانی‌ها منظم باشند و برطرف نشوند، رفتارهای غذایی غیرعادی (در میان سایر محرک‌ها) می‌تواند به یک اختلال روانی قابل تشخیص تبدیل شود. طبق گزارش انجمن ملی بی اشتهایی عصبی و اختلالات مرتبط، تقریباً نه درصد از جمعیت ایالات متحده دارای اختلال خوردن هستند. علاوه بر این، 33 تا 57 درصد از دختران نوجوان درگیر رژیم‌های غذایی شدید، روزه ‌داری، استفراغ‌ های خودساخته، قرص ‌های لاغری یا استفاده از ملین ‌ها هستند. و اختلالات خوردن فقط زنان را تحت تأثیر قرار نمی ‌دهد، بلکه می‌تواند هر کسی را، با هر سن، جنسیت، قومیت، گرایش جنسی یا سطح درآمد، تحت تأثیر قرار دهد.

اختلالات خوردن افراد را از دریافت مواد مغذی مورد نیاز برای سلامتی باز می دارد. با گذشت زمان، عدم تعادل در متابولیسم بدن می تواند منجر به مشکلات جسمی مانند سوء تغذیه، عدم تعادل الکترولیت ها، کاهش تراکم استخوان و مشکلات قلبی شود. البته مشکلات جسمی به دلیل استرس عاطفی و روانی که همراه با زندگی با اختلال خوردن است تشدید می شود.

اگر مشکوک هستید که نوجوان شما به اختلال خوردن مبتلا است یا به طور رسمی تشخیص داده شده است و می‌خواهید هر کاری که می‌توانید برای کمک به او در جهت بهبودی انجام دهید، جواب شما در این مقاله است. همه ما می دانیم که یک رژیم غذایی متعادل ما را سالم نگه می دارد، اما اختلالات خوردن به ندرت به این دلیل است که ندانیم تغذیه متعادل چگونه به نظر می رسد. در اینجا نحوه کمک به حمایت از عزیزانتان در صورتی که با اختلال در رابطه با غذا دست و پنجه نرم می کنند، آمده است.

خود را درمورد اختلالات خوردن آموزش دهید

خود را در مورد اختلالات خوردن آموزش دهید

چه در نوجوان شما به طور رسمی اختلال خوردن تشخیص داده شده باشد و چه متوجه عادات غذایی نابسامان شده باشید، اولین قدم این است که خود را آموزش دهید. اگر مطمئن نیستید از کجا شروع کنید، سعی کنید مجلات و مطالعات مربوط به اختلالات خوردن در نوجوانان را بخوانید تا در مورد علائم، علائم و آمار بیشتر بدانید.

مهم است که به یاد داشته باشید که اختلالات خوردن ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد و نوجوانانی که بر وزن و شکل خود تمرکز می کنند، در معرض بالاترین خطر ابتلا به رفتارهای غذایی اختلال هستند. برخلاف تصور رایج، نوجوان شما برای داشتن یک اختلال خوردن نیازی به کم وزنی ندارد. در واقع کمتر از شش درصد افراد مبتلا به اختلالات خوردن از نظر پزشکی دارای کمبود وزن هستند.

برخی از فعالیت ‌هایی که ظاهر یا وزن بدن مهم است نیز ممکن است خطر را افزایش دهند، مانند مدلینگ، ژیمناستیک، باله یا کشتی. در بسیاری از موارد، والدین علائم اولیه اختلالات خوردن را از دست می دهند، زیرا اضطراب در مورد ظاهر در نوجوانان بسیار رایج است.

علائم و نشانه ها ممکن است بسته به نوع خاص اختلال خوردن متفاوت باشد. مراقب رفتارها و نگرش هایی باشید که ممکن است نشانه رفتار ناسالم باشد، مانند:

  • کاهش شدید وزن یا عدم رسیدن به افزایش وزن مورد انتظار رشد
  • حذف مکرر وعده های غذایی یا امتناع از خوردن
  • تمرکز بیش از حد روی غذا، وزن بدن یا شکل بدن
  • افزایش صحبت در مورد غذا، کالری، وزن، تصویر بدن و غیره.
  • بررسی مکرر در آینه برای عیوب درک شده
  • استفاده از ملین ها، دیورتیک ها، استفراغ خود القا شده یا تنقیه
  • سفرهای مکرر به حمام در حین یا بلافاصله بعد از غذا
  • شکایت از احساس سرما (مخصوصاً انگشتان دست و پا)
  • ناراحتی در لباس های مناسب

عادات غذایی سالم را در خود تشویق کنید

عادات غذایی سالم را در خود تشویق کنید

در حالت ایده‌آل، زمانی که فرزند شما به سن نوجوانی می ‌رسد، باید ایده خوبی از اینکه رژیم غذایی متنوع شامل چه چیزی است، داشته باشد. با این حال، برای اتخاذ یا ادامه تشویق یک سبک زندگی سالم، هرگز دیر نیست، و تشویق عادات غذایی سالم در خانه می تواند به نوجوان شما در دوران نقاهت کمک کند.

برخی از نکات برای تشویق عادات غذایی سالم در خانه شامل موارد زیر است:

از غذاهای محدود کننده خودداری کنید. به جای توصیف غذا به عنوان “خوب” یا “بد”، تعادل را هدف قرار دهید. میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین و سایر مواد مغذی کافی بخورید، اما فضایی برای شیرینی‌ ها و تنقلات نمکی نیز بگذارید.

خوردن شهودی را تمرین کنید. نوجوان خود را با خوردن غذا در هنگام گرسنگی و توقف در زمانی که سیر است تشویق کنید به بدن خود گوش دهد. به این ترتیب، آنها یاد خواهند گرفت که تشخیص دهند از روی گرسنگی غذا می خورند یا با احساسات ناراحت کننده ای مانند کسالت کنار بیایند. با این گفته، نوجوانان معمولاً در حین رشد و تکامل به غذای بیشتری نیاز دارند.

با نوجوان خود در مورد فواید تغذیه سالم صحبت کنید. یک رژیم غذایی سالم به تمرکز در مدرسه کمک می کند، به نوجوانان کمک می کند تا انرژی بیشتری داشته باشند و به رفاه کلی آنها کمک می کند. این می تواند فرزند شما را تشویق کند تا انتخاب های سالم تری داشته باشد و احتمالاً برای فرزند شما بیشتر از اطلاعات در مورد پیامدهای جدی اختلالات خوردن برای سلامتی معنی دارد.

آنها را درگیر کنید. از نوجوان خود برای تهیه غذا، برنامه ریزی وعده های غذایی خانوادگی و خرید مواد غذایی کمک بخواهید. اگر نوجوان شما با خوردن برخی غذاها احساس ناراحتی می کند، می توانید به تدریج تلاش کنید تا زمانی که توانایی بیشتری برای کنترل آن دارد، آن غذاها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

 

به یک گروه پشتیبانی تغذیه بپیوندید

به یک گروه پشتیبانی بپیوندید

هم برای نوجوانان و هم برای والدین، گروه های حمایتی اختلال خوردن می توانند مزایای گسترده ای را ارائه دهند. برای نوجوانان، گروه‌های حمایتی منبع ارزشمندی از ارتباط هستند و به آن‌ها کمک می‌کنند متوجه شوند که در مبارزه با مسائل مربوط به غذا تنها نیستند. گروه‌های حمایتی محیطی امن و حمایت‌کننده را برای نوجوانان فراهم می‌کنند تا تجربیات، ناامیدی‌ها و موفقیت‌های خود را با افراد در موقعیت‌های مشابه به اشتراک بگذارند.

اکثر افراد مبتلا به اختلالات خوردن برای بهبودی کامل نیاز به درمان حرفه ای دارند. حتی اگر نوجوان شما علائم فیزیکی را نشان نمی دهد، ارزش دارد که از یک متخصص کمک بگیرید. عدم کنترل رفتارهای ناسالم می تواند راه را برای یک اختلال خوردن قابل تشخیص هموار کند. به عنوان مثال، خوردن احساسی ممکن است منجر به اختلال پرخوری شود، در حالی که اختلالات تصویر بدن ممکن است به بی اشتهایی عصبی تبدیل شود.

اکثر برنامه های درمانی اختلال خوردن شامل یک رویکرد جامع از تیمی از متخصصان در درمان اختلال خوردن است. بسته به برنامه درمانی خاص، تیم درمانی نوجوان شما ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • ارائه دهنده سلامت روان، مانند روانشناس یا درمانگر نوجوان، که گفتار درمانی (روان درمانی) ارائه می دهد.
  • یک متخصص تغذیه ثبت شده که در مورد تغذیه و برنامه ریزی غذایی سالم آموزش می دهد
  • متخصصین پزشکی یا دندانپزشکی که شرایط فیزیکی و مشکلات دندانی را درمان می کنند
  • والدین، مراقبان یا سایر اعضای خانواده آنها که باید به طور فعال در درمان شرکت کنند
  • همچنین شما می توانید با کلیک بر روی لینک زیر، برای دریافت رژیم مناسب نوجوان خود اقدام کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *